måndag 27 februari 2012

Vardag igen

Sportlovet är slut och det är dags för vanlig vardag igen. Det är faktiskt ganska skönt, då har man sina vanliga rutiner och det flyter på så bra här hemma. I morse följde vi Leo till skolan sen tog vi en promenad på 4 km. Blir nog samma i morgon fast dags att öka farten lite. Vi går lite för sakta tycker jag men det blir så. Går och pratar, hundarna gör sina behov, pratar med Tino i vagnen. Jaa men ska allt försöka öka takten.

Vi har även varit iväg en sväng i dag. Åkte förbi Martins jobb för att prata med en där då inte Martins lön stämde. Fick massa för lite. Men hon  var inte där så vi får väl åka i morrn igen och kolla. Ska snart ta och åka hem till syster. Har inte varit där på länge och så tänkte vi att det kunde vara kul för Leo och Kevin att leka lite.  Väntar på att Leo ska komma hem från skolan så vi kan bege oss. Men jaa det tar ju lite tid ibland. Han är inte den snabbaste direkt. TIno han ligger snällt på golvet och leker med sina leksaker. Sen blir han arg på dom när dom åker iväg så han måste åla efter.

Hoppas på att han ska börja krypa snart. Han har stått i kryp-position länge nu men han vågar inte riktigt ta klivet fram så att säga. Han är så himla söt när han ligger på mage på golvet och så gör han sina ljud och så ligger han och sparkar med båda benen samtidigt i golvet. Han är så söt min lille prins. Finns nog inget bättre än kärlek till sina barn, det är nåt alldeles speciellt. Nähä ska ta och byta blöja på Tino då det inte luktar så gott här inne längre :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar